2017 #SWITCH!

IMG_0100oo#SWITCH! – jau trejus metus iš eilės vykstantis nemokamas didžiausias Baltijos regione moderniųjų technologijų ir verslumo renginys. Čia susitinka visi, kurie trokšta nuolatinės pažangos: nuo talentingo jaunimo iki technologinių gigantų. 2017 metais #SWITCH! renginys vyko rugsėjo 19 dieną Kauno Žalgirio arenoje ir Kulių gimnazistai jame buvo!


oooRenginyje įkvepiančia patirtimi dalinosi Lietuvos ir užsienio verslo bei visuomenės lyderiai, startuolių kūrėjai, vizionieriai. Profesionalų ir jaunimo laukė sėkmės, didelių užmojų ir padrąsinimo kupinos istorijos iš vizionierių lūpų, e.verslų žinovų. Dalyvius intrigavo nekasdieniški pranešimai e.įgūdžių (e-skills), kūrybinių industrijų skaitmenizacijos, kibernetinio saugumo, finansinių paslaugų (#fintech) ar medicinos technologijų (#medtech) temomis.
oooŠių metų renginio programą sudarė: profesionalų ir jaunimo programos, mokytojų ir švietimo atstovų programa, Cool&Crazy technologijų erdvė, hakatonas ir naujoji programos dalis – mokslo mugė. Jaunimui buvo galimybė išbandyti naujausius technologinius išradimus Cool&Crazy erdvėje: parasparnio simuliatorių, išmokti skraidinti droną, išbandyti technologijų pabėgimo kambarį bei 3D spausdintuvą, sudalyvauti robotų kovose.
oooNauja! Šiais metais buvo organizuota mokslo mugė, kurioje Lietuvos universitetų, kolegijų ir profesinių mokyklų bei neformalaus ugdymo įstaigų atstovai pristatė su technologijomis ar verslumu susijusias studijų programas.
oooPasaulyje vyksta skaitmeninė revoliucija. Jei norime konkurencingos, augančios Lietuvos ekonomikos rytoj, šiandien turime paskatinti verslą keltis į skaitmeninę rinką, pažindinti jaunąją kartą su skaitmeninio pasaulio galimybėmis. Keiskime Lietuvą kartu!

IMG_0086

IMG_0094