Renginys „Mokslams įpusėjus‘‘

20180126_103300oooŠ.m. sausio mėn. 26 d. jau antrus metus iš eilės Kulių gimnazijoje vyko popietė „Mokslams įpusėjus“, skirta ne tik apžvelgti, aptarti I-ojo pusmečio rezultatus, bet ir pasilinksminti bei šiek tiek atsipalaiduoti po įtempto pusmečio.
oooŠiais metais renginį I g –IV g klasių moksleiviams organizuoti ir vesti buvo patikėta I g klasei ir jų vadovei J.Eitutienei. Šventės pradžioje į visus susirinkusius moksleivius bei mokytojus kreipėsi gimnazijos direktorius L.Pečkauskas. Jis trumpai apžvelgė I g –IV g klasių mokymosi rezultatus, padėkojo visiems už įdėtas pastangas siekiant kuo geresnių rezultatų bei pristatė I pusmečio TOP 10 geriausius mokinius pagal vidurkius iš visų gautų pažymių per pusmetį: Norkeliūnaitė Henrika ir Petkutė Rugilė I g klasė, Golumbeckaitė Viltė, Šiaudvirtaitė Livija ir Urnėžaitė Viktorija II g klasė, Viršilas Steponas ir Martinkutė Kamilė III g klasė, Liutikaitė Rugilė, Urnėžaitė Karolina ir Vaitkutė Algimanta IV g klasė.
oooPo rimtosios dalies popietės vedėjai Henrika Norkeliūnaitė ir Simas Šimkus pakvietė visus šiek tiek atsipalaiduoti ir pasilinksminti. Tad kiekvienai klasei ar jos atstovams teko atlikti įvairias užduotis, kurioms įveikti buvo reikalingas ir rankų miklumas, ir išradingumas, ir proto miklumas. Pati netikėčiausia ir daugiausia šurmulio sukėlusi užduotis – kaip laimėti pagrindinį prizą. Dalyvauti loterijoje galėjo tik tie, kurie dėvėjo gimnazijos uniformą. Tad nusivylimo gaidelė atsirado ne vieno mokinio veide. Svarbiausia, kad be prizo neliko nė vienas. Popietės vedėjai pasirūpino, kad kiekvienas šventės dalyvis laimėtų ir paguodos prizą – skanų šokoladinį saldainį. Be padėkos dovanėlių neliko ir II g –IV g klasių vadovės: I. Kniukštienė, R.Jonikienė, J.Narutavičienė. Joms taip pat buvo padėkota už rūpinimąsi savo auklėtiniais, už pagalbą siekiant mokslo aukštumų ne tik baigiant I-ąjį pusmetį, bet ir visus mokslo metus.
oooŠventė „Mokslams įpusėjus“ kaip ir I-asis pusmetis baigėsi. Visiems buvo palinkėta ir toliau stropiai mokytis, siekti užsibrėžtų tikslų, kad ne tik II-asis pusmetis, bet ir metiniai būtų įvertinti kuo geriausiais įvertinimais. Renginio akimirkos