Svarbi informacija prieš mokslo metų pradžią

1. Į Rugsėjo 1-osios dienos šventę atvykstantys į mokyklą tėveliai ir mokiniai, vyresni nei 6 m. amžiaus, privalo dėvėti veidą ir nosį dengiančias apsaugines kaukes, respiratorius ar kitas priemones.
2. Mokiniai, vykstantys į mokyklą ir iš jos autobusais, kasdien privalo dėvėti apsaugines kaukes. Kaukėmis pasirūpina tėvai.
3. Pamokų metu mokiniams kaukės nėra privalomos.
4. Pertraukų metu, jeigu neišlaikomas saugus 1 m atstumas tarp žmonių, kaukės dėvėjimas privalomas. Mokinius kaukėmis aprūpina tėvai.
5. Nosį ir burną dengiančių kaukių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems asmenims, kurie dėl savo sveikatos būklės nosį ir burną dengiančių apsaugos priemonių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei.
6. Dėl saviizoliacijos  tėvai privalo informuoti klasės vadovus, jeigu mokiniai ar jų šeimos nariai, ar kiti asmenys, kurie gyvena kartu namuose ar artimiausiu metu grįš iš užsienio valstybių, išvardintų Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakyme 2020 m. rugpjūčio 26 d. V-1921 – tinklapio informacija vis atnaujinama.
(https://sam.lrv.lt/uploads/sam/documents/files )
7. Tėvai, atlydintys ir  pasiimantys savo vaikus, nuo rugsėjo 2 d. po mokyklą vaikščioti negali,  privalo dėvėti apsauginę kaukę ir laukti nurodytoje vietoje.
8.  Į mokyklą negali vykti mokiniai, kuriems pasireiškia karščiavimas ir kiti COVID-19 ligos požymiai. Mokiniai mokosi namuose, užduotys bus pateikiamos TAMO dienyne.