„Mažojo golfo“ varžybos

1oooKovo 21 d. Liepijų mokykloje vyko „Mažojo golfo“ varžybos Liepijų mokyklos taurei laimėti. Varžybose dalyvavo atstovas iš Lietuvos Golfo federacijos Julius Krasovskis. Į šias varžybas atvyko Kulių, Alsėdžių S. Narutavičiaus gimnazijų, Plungės Senamiesčio, „Ryto“ pagrindinių mokyklų ir Liepijų mokyklos komandos. Komandos buvo skirstomos į 1-2 ir 3-4 klasių grupes. Smagu, kad užsiregistravo net 8 komandos. Žaidėjams reikėjo įveikti 6 estafetes. Po ilgos ir atkaklios taiklumo kovos paaiškėjo nugalėtojai. Tarp 1-2 klasių taikliausiai žaidė ir I vietą užėmė Plungės „Ryto“ pagrindinės mokyklos komanda. Antri liko Liepijų mokyklos mokiniai, treti – Alsėdžių Stanislovo Narutavičiaus gimnazijos vaikai.
oooTarp 3-4 klasių taikliausiai žaidė Plungės Senamiesčio mokyklos mokiniai, antri liko Plungės „Ryto“ pagrindinės mokyklos žaidėjai, o trečią vietą užėmė Liepijų mokyklos komanda.
oooVaržybas Liepijų mokyklos taurei laimėti rėmė UAB „Plungės baldai“ (direktorius Kęstutis Buividas), UAB „Platelių statyba“ (direktorius Romualdas Rimeikis), Platelių bendruomenė, Plungės rajono savivaldybės Tarybos narys Adomas Zamulskis. Esame dėkingi Lietuvos Golfo federacijai už vaikams ir mokytojams skirtas dovanas ir tikime, kad šis žaidimas kitais metais į mūsų mokyklą sukvies dar didesnį būrį žaidėjų.